Facebook

Világtalálkozó

Világklub

 
Világtalálkozó honlap

Világtalálkozó

 
PROGRAMAJÁNLÓ

 


Szeretettel várjuk!


 
-
 
Vásárlás

 
Panoráma Magazin

A Panoráma Magazin lapszámai:

 
Dalok 
Galéria

töltödés

 

 

Jótékonysági kezdeményezés

 
Építsünk házat kalákában, gyorsan és olcsón!

  Ahhoz, hogy fiataljaink szülőföldjükön képzeljék el a jövőjüket, azaz itthon otthon érezzék magukat, mindenekelőtt a saját lakás reményének felcsillanása lehet a legfőbb vonzerő. Márpedig összefogással, megtakarítással sok-sok új otthon  tető alá hozható, ezt vallják  a Házat Hazát Alapítvány vezetői, munkatársai és segítői, Lőrinc Kálmán igazgatóval az élen. Merész elképzelésük mögé egyre többen sorakoznak fel, amiből kitűnik: a civil tetterő nem veszett ki, a jó ügy érdekében mozgósítani lehet honfitársainkat, összetartó nemzet a magyar.

  Számos civilszervezet, segítőkész honfitárs mellett a Panoráma Világklub-hálózat is segíti a megvalósítást: a Házat Hazát alapítvány támogatására a külhoni magyarságot is mozgósítják. Jótékonykodási akciókat indítanak és a jövő évi magyarországi világtalálkozó résztvevői, a határtalan összefogás jegyében egy mozgássérült otthonát építik majd fel: külhoni magyarok is hordják a téglát, keverik a maltert. A fenti célok érdekében, az 1992 óta működő Házat – Hazát Alapítvány felhívással fordul  a világ összmagyarságához hogy közreműködésükkel, támogatásukkal, kaláka-munkájukkal mutassunk példát: építsük fel közösen  a mozgássérült család otthonát!

  Dr. Tanka László, a Világklub alapító elnöke  és Lőrincz Kálmán,  a Házat – Hazát Alapítvány igazgatója, a Panoráma Világklub Pest Megyei  Társklubjának elnöke –  tisztelettel kérik a Magyarországon és határon túl, szerte a nagyvilágban élő honfitársainkat, a mintegy nyolcvan Világklub vezetőségét, tagjait, hogy a helyben szervezett jótékonysági rendezvényeik útján gyűjtött adományaikkal  segítsenek előteremteni az otthon felépítéséhez szükséges forrást, valamint majd a III. Magyar Világtalálkozó ideje alatt (május 23-án) kétkezi munkájukkal  járuljanak hozzá a ház felépítéséhez, átadásához.

 

Adományaikat folyamatosan kérjük eljuttatni alapítványunkhoz, de legkésőbb

2013. március 15-ig,

hogy a Világtalálkozó megkezdéséig megtervezhessük ezt az otthont, előkészítsük az építkezést, hogy a rendezvény ideje alatt - minden szervezet képviseletében -  együtt kalákázhassunk az otthon végleges átadása érdekében, amit céljának megfelelően a

„Határtalan Összefogás Otthonának”

nevezünk el. Mindazokról megemlékezünk egy emléktáblán, akik adományukkal, munkájukkal segítették e ház felépülését.


A Határtalan Összefogás építkezés fővédnöke:

Szekeres Pál, az Emberi Erőforrás Minisztérium helyettes államtitkára

olimpiai és paraolimpiai bajnok

  Azt gondoljuk, példát mutatva az összefogásból, csodálatos érzések szabadulnak fel az emberben, amikor a világ magyarjai mutatnak példát egy magasztos cél érdekében! Széchenyi István szavai nyomán: „Merjünk nagyok lenni!”, Lőrincz Kálmán, a házépítés kezdeményezője mondotta: „Merjünk Házat –Hazát építeni hangyaszorgalommal, vasakarattal, mert minden magyar felelős minden magyarért.”

Jelszavunk: Itthon legyen az Otthon!

 

A Házat - Hazát Alapítvány Ft-számlaszáma:  Erste Bank Hungary Zrt.

        Bankszámlaszám: 11600006 – 00000000 – 59676292

        Nemzetközi bankszámlaszám: HU58 1160 0006 0000 0000 5967 6292

        Ügyfélazonosító:   U94062

A megjegyzésbe kérjük beírni: Határtalan Összefogás Otthona

                    

Segítségüket előre is köszönjük!             

 

 

© 2003-2016 Panoráma Világklub - Minden jog fenntartva | Impresszum | Szerzői jogok