Facebook

Világtalálkozó

Világklub

 
Világtalálkozó honlap

Világtalálkozó

 
PROGRAMAJÁNLÓ

 


Szeretettel várjuk!


 
-
 
Vásárlás

 
Panoráma Magazin

A Panoráma Magazin lapszámai:

 
Dalok 
Galéria

töltödés

 

 

Jótékonysági nap Torockón

Szeretet, gondoskodás, egymásra  figyelés

a Mezőségi Világklub jótékonysági napja Torockón

 

A Panoráma Világklub Mezőségi Ifjúsági Társklubja (Szék), tagjai  nemrégiben egy jótékonysági rendezvényt tartottak a Kis Szent Teréz Gyermekotthonban, Torockó, gyermekei részére! Szeretet, gondoskodás, egymásra való oda figyelés. Talán ezekkel a szavakkal tudnám legjobban összefoglalni azt a napot, amit eltöltöttünk a gyermekotthon lakóival.

Nemrégiben született meg az ötlet a Világklubban:  tegyünk jót, rendezzünk egy egy karitatív megmozdulást!  Kezdetben csak egy kósza gondolatnak tűnt, hogy pár fiatal felkaroljon és programot szervezzen 30 rászoruló gyereknek. Azután továbbgondoltuk, ötletezgettünk és rövid időn belül felvettük a kapcsolatot az otthon nevelőnőjével, aki lelkesedéssel fogadta elképzelésünket..

A hatékony és aktív munkának köszönhetően pár nap alatt felhívtuk a széki lakosok figyelmét  jótékonysági szándékunkra. Meghirdettük a közel 2000 lelket számláló községben, hogy adománygyűjtésre kerül sor.  Nagy örömünkre rengeteg lelkes ember állt mellénk, támogatva az ötletünket. Ezért tehettük meg azt, hogy egy szép tavaszi napon, kisbuszunkat tele pakolva elindultunk a gyermekotthon felé  - és egy felejthetetlen napot töltöttünk el a Kis Szent Teréz Gyermekotthonban élő gyerekekkel!

A nap folyamán rengeteg tanulságos programot biztosítottunk a számukra. A többi között a gyerekek megismerkedhettek Ludas Matyi tanulságos történetével, közösen ifjúsági és gyerekdalokat tanítottunk a gyerekeknek, miközben mi is tanultunk tőlük. A borús idő sem vette el a kedvünket a közös együttléttől. Egy felejthetetlen és fáradtságtól nem mentes nap után, a  haza vezető úton mindenki arról felemelő érzésről és mérhetetlen nagy szeretetről áradozott, melyet a gyerekek közelségében tapasztalt.

A rendezvényen részt vettek: Ballok Zoltán, Csomor Cecilia, Csorba Zsuzsa Melinda, Csorba Zsuzsi Emese, Győri István, Nagy Zsuzsa, Soós Zsuzsa, Szabó Enikő

Támogatóink voltak: Sallai Márton, Tamás János, Karsai Márton, Filep Zsuzsi, Filep Róza, Boldizsár György, Vigh Márton, Nagy Zsuzsi, Bárdos Pista, Vicei Zsuzsi, Csorba Sándor, Szováti Klára, Pusztai Klára, id. Sallai Mártonné, Győri Zsuzsa, Csorba István, Soós Csaba és még sokan mások.

 

        Csorba Zsuzsi Emese

a Mezőségi Ifjúsági Világklub elnöke

 

© 2003-2016 Panoráma Világklub - Minden jog fenntartva | Impresszum | Szerzői jogok