Facebook

Világtalálkozó

Világklub

 
Világtalálkozó honlap

Világtalálkozó

 
PROGRAMAJÁNLÓ

 


Szeretettel várjuk!


 
-
 
Vásárlás

 
Panoráma Magazin

A Panoráma Magazin lapszámai:

 
Dalok 
Galéria

töltödés

 

 

Üzleti Fórum (2013. szept. 24.)

Kínálkozó lehetőségek a Világklub Üzleti Fórumának vacsora estjén

 
Középpontban az afrikai, oroszországi, indiai és lengyel kapcsolatok

 

 Afrika üzleti lehetőségei, az oroszországi kapcsolatok, s ennek egy nagyszabású  rendezvénye,  az indiai piac esélyei, valamint a Kárpát-medencében működő nemzetközi klaszter munkájának a megismertetése szerepelt  kiemelten  legutóbb a Panoráma Világklub Üzleti Fórumának budapesti vacsora estjén, amelynek a patinás és kiváló konyhával rendelkező Thököly Étterem adott otthont. A résztvevők között, a hazai üzletemberek mellett Lengyelországból, Oroszországból, Indiából, Mauritániából, Irakból, Nigériából is voltak vendégek.

 A mintegy félszáz fős  társaságot Joó Géza, a Fórum elnöke üdvözölte, majd dr. Tanka László, a Panoráma Világklub elnöke köszöntőjében  hangsúlyozta, hogy e rendezvény a kapcsolatkialakítás és az együttműködés lehetőségét kínálja.  A Világklub Üzleti Fóruma rendezvényeivel, közös projektjeivel, információs hálózatával, infrastruktúrájával, kapcsolatrendszerével, kiadványaival segíti a partnerkapcsolatok létrejöttét és működését.

 Az est első részében valamennyi résztvevő, szokáshoz híven egy-egy percet kapott rövid bemutatkozásra. Miután a résztvevők lényegre törően elmondták, honnan jöttek, mivel foglalkoznak,  milyen kapcsolatokat, nemzetközi együttműködést szeretnének megvalósítani, négy kiemelt témakör részletesebb bemutatására került sor. Az est végén pedig egy finom vacsora mellett folytatódott az ismerkedés, a beszélgetés, az üzleti kapcsolatok építése.

 A vendégek között üdvözölték – többek között-  Bartłomiej Bodiot, Dariusz Dziadziot,  Bogdan Węgrzynt, a Lengyel Köztársaság parlamenti képviselőit, különféle gazdasági klaszterek vezetőit, Bokor Balázs nagykövetet, a Külügyminisztérium Afrikai és Közel-keleti Főosztályának helyettes vezetőjét, Indiából Sures Chaudharry üzletembert, Mauritániából Ahmed Szliman mérnököt, az Európa Afrikáért Alapítvány elnökét, Nigériából Omotunde Komolafe divattervezőt. Mehezko Aleksandr oroszországi üzletembert, befektetőt, dr. Saad Bashir  iraki művészettörténészt, dr. Polls Mouner kurdisztáni újságírót, Újhelyi Sándort, a Vállalkozók Klubja Egyesületének elnökét, a Magyar-Orosz Üzletemberi Találkozó főszervezőjét, Sárosi Zoltánt, a Futura Nemzetközi Gazdaságfejlesztés Klaszter ügyvezető elnökét, dr. Kovács Istvánt, az Origó Film Group igazgatósági elnökét, Lőrinc Jánost, az Ökonet-Biocom cég társtulajdonosát - és másokat.

 A közvetlen, baráti hangulatú eszmecsere jól szolgálta a különböző népek, nemzetek közötti üzleti célú együttműködést. Konkrét ajánlatok,termékek, szolgáltatások, találmányok kerültek terítékre. A jelenlévőket Újhelyi Sándor főszervező meghívta az október 24-25-én, Budapesten, a Hélia Hotelben tartandó két napos VI. Magyar-Orosz Üzletemberi Találkozóra, amelynek fővédnöke Szíjjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára, s társzervezésében a Világklub Üzleti Fóruma is közreműködik..

 A Panoráma Világklub Üzleti Fórumának következő vacsora estjére november 12-én, kedden 17 órától kerül sor szintén a Thököly Étteremben.

 

 

 

 

© 2003-2016 Panoráma Világklub - Minden jog fenntartva | Impresszum | Szerzői jogok