Facebook

Világtalálkozó

Világklub

 
Világtalálkozó honlap

Világtalálkozó

 
PROGRAMAJÁNLÓ

 


Szeretettel várjuk!


 
-
 
Vásárlás

 
Panoráma Magazin

A Panoráma Magazin lapszámai:

 
Dalok 
Galéria

töltödés

 

 

WPMP

A WPMP magyarországi nagykövete: Hegedűs Tünde festő- és szobrászművész


Művészek összefogása a világbékéért


 Nagy megtiszteltetés érte nemrégiben a Panoráma Világklub Művészeti Galériájának vezetőjét, Hegedűs Tünde festő- és szobrászművészt, akit  az Amerikai Egyesült Államokban élő Titté Baquero,
  a világ művészeit a béke gondolat mentén összefogó  Worldwide World Peace Marker Project igazgatója felkért Magyarország képviseletére.

   A jelenleg 23 országot összekötő  WPMP közössége azt a célt tűzte ki, hogy majd a világ mintegy 198 országában a béke egy független eszméjének minimál-modelljét alkotja meg, amely egyértelműen a világbéke kultúra alapeszméjét hívja életre, egy olyan kultúrát, amelyben a béke korábbi eszméi a kultúra vázának részeként egyesülhetnek, és így alkotják meg a saját történelmükből a világbéke univerzális történetét.

    A WPMP közössége a világon mindenhol, és minden ember számára elérhető, tapintható, vagy mentálisan megtapasztalható fizikai valóságként, nagyszerű őszinteséggel helyezi éles megvilágításba a világbéke szépségét, esztétikáját. Egyszóval, a közösség globális élményként alkotja meg a világbékét a teljes emberi faj számára.

A Worldwide World Peace Marker Project magyarországi nagykövete Hegedűs Tünde festő- és szobrászművész  alkotásai hazáján kívül Európa és az Amerikai Egyesült Államok számos városában is kiállításra kerültek.

A fiatal művésznő Szeged városában Művészeti Szalont működtet, fiatal tehetségeket támogat, művészeti díjat alapított, több jótékonysági kezdeményezésben vesz részt.

A több mint fél száz országban jelenlévő Panoráma Világklub keretein belül, a Művészeti Galéria vezetőjeként egy szellemi-kapcsolati hidat épít az óhaza és a világban szétszóratott ötmillió magyar között.

Mérnök és finanszírozó bankárként sikeres karriert folytat a gazdasági-pénzügyi világban, egyúttal egy sajátos rendszerben gondolkodva a művészet, a mecenatúra és a gazdaság együttműködésének új formáit keresi.

Hegedüs Tünde bemutatkozása az alábbi linken tekinthető meg:

http://www.wpmpcollective.com/WPMP_collective/Hungary.html

Hungarian ambassador of Worldwide World Peace Marker Project Tünde Hegedűs is a painter and sculptor, whose works have been displayed all over Europe and also in numerous cities in the United States.

Tünde runs an Art Saloon in the city center of Szeged supporting young talents. She established an art award and takes parts in a lot of charity initiations.

In the framework of Panorama World Club, which has member clubs in more than 50 countries all over the world, as a leader of the Art Gallery Tünde is constructing a spiritual bridge between the ancestral homeland and the 5 million Hungarians living in the diaspora.

Working as an engineer and investment banker and having a successful career in the economical and financial world Tünde is looking for the new ways and means of co-operation of economics, sponsorship and art.


© 2003-2016 Panoráma Világklub - Minden jog fenntartva | Impresszum | Szerzői jogok